Υψηλής ποιότητας επισκευής αυτοκινήτων, παραγγελία ελαστικών και ανταλλακτικών στην Κυπρο για τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα να παραγγείλετε
Παραγγελία ανταλλακτικων
Δεν θυμάμαι τα νουμερα ανταλλακτικων θυμήθηκα τα νούμερα
Σχετικα με εμας

Επισκευή, ανταλλακτικά και ελαστικά σε χαμηλές τιμές


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για την πλήρη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, παρέχουμε τις καλύτερες τιμές και υψηλότερη ποιότητα. Επίσης, είμαστε πάντα έτοιμοι να δεχτούμε την αίτησή σας για ανταλλακτικά και ελαστικά για τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.

Εταιρεία μας ιδρύθηκε βάσει της υπηρεσίας Lenos Advance Alignment Ltd το 2013 και από τότε με επιτυχία εργάζονται στην αγορά των υπηρεσιών μεταφορών, ικανοποιώντας τους πελάτες της άριστης ποιότητας και ευνοϊκές τιμές. Προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Διάγνωση με υπολογιστούς των αυτοκινήτων.
  • ένα πλήρες φάσμα της επισκευής αυτοκινήτων.
  • βουλκανιζατέρ και εξισορρόπηση.
  • ρύθμιση της σύγκλισης της κατάρρευσης΄.
  • το πετρέλαιο και τα φίλτρα.
  • Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
  • παράδοση των γνήσιων ανταλλακτικών υπό παραγγελία από την Ευρώπη.
  • Πώληση ελαστικών υψηλής ποιότητας.Επιλέγοντας το Αυτοκίνητο - δεν είναι εύκολο, και η εύρεση θα μπορούσε να πάρει πολύ χρόνο. Μετά από όλα, πλυντήριο αυτοκινήτων «του» - ένα μέρος όπου μόνο οι πραγματικές επισκευή ελαττωματικών εξαρτημάτων και συστημάτων όλες οι εργασίες εκτελούνται χωρίς εκπλήξεις, μονο με την  συμφωνία με τον πελάτη γιναιτε η δοθλια μας. Το κέντρο επισκευής αυτοκινήτων είναι «το δικό σου», εάν οι ανάγκες των πελατών γίνονται πάντα η πρώτη τους προτεραιότητα.
Σας προσφέρουμε μια μοναδική υπηρεσία «νυχτερινή υπηρεσία», χάρη στο οποίο μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο γκαράζ τη νύχτα και το πρωί να τον πάρετε σασμενο.
Μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας: εργαζόμαστε γρήγορα και σωστά και οι τιμές μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πρόκειται να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Θα θέλετε στα σίγουρα να έρθετε σε εμάς ξανά, αφού προσφέρουμε καταπληκτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

Επαφές
τηλέφωνο: +357 24 251985 / +357 99 312989
φαξ: +357 24 251986
E-mail: 168.cyprus@gmail.com
Η ταχυδρομική μας διεύθυνση: Alexandrou Ypsilanti 13, 6057, Larnaka, Cyprus